Eetcafé de plint

Lunchen & Dineren bij Eetcafe de plint Dordrecht. Een gezellig eetcafé net even buiten het centrum van Dordrecht.

Gelegen in de Dordrechts wijk Wielwijk. Bij  Eetcafe De Plint u terecht kunt voor broodjes, lunch, complete maaltijden, salades of een drankje. Sfeervol en ongedwongen met de service en ouderwetse gastvrijheid.

Een gevarieerde menukaart met een goede huiswijn zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijk verblijf bij Eetcafé De plint Dordrecht. Of u nu wilt komen ontbijten, lunchen of fijn dineren met familie of vrienden, het team van Eetcafé De plint Dordrecht staat voor u klaar. Hebt u speciale wensen of kunnen wij rekening houden met een dieet of allergie? Laat het ons weten en wij denken graag met u mee. Nieuwsgierig geworden?

Eetcafé De Plint Dordrecht staat bekend om zijn vele verschillende activiteiten, zoals onder andere wijn-, bier- en whiskyproeverijen, seizoens-barbecues, Fijne Summer Party op het terras en de succesvolle, jaarlijks terugkerende kerstborrel. Op onze evenementenpagina vindt u een overzicht van alle evenementen en activiteiten die u de komende tijd kunt verwachten bij eetcafé de plint Dordrecht.

Eetcafé De Plint Dordrecht catering voor al uw feesten en partijen, van kleine tot hele grote!!

U bepaalt de locatie en wij verzorgen uw wensen op uw manier, uw feest. En dat doen we heel graag, het is voor ons een uitdaging iets buiten de deur te mogen verzorgen, organiseren en beleven, we doen het graag!

Wij kunnen alles voor u regelen, vanaf de aankleding voor uw feest tot en met het uitserveren van de dranken en het eten.

Eetcafé De Plint Dordrecht staat voor kwaliteit en gemak. In een gesprek luisteren wij naar uw wensen en zullen wij voorstellen doen om alles goed te laten verlopen.

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 10.00 – 21.30 uur.
De keuken sluit om 21.00 uur.

Parkeren is gratis

 Eetcafe de plint Dordrecht