vergaderruimte

Vergaderruimte de plint Dordrecht

Vergaderruimte huren voor training, overleg, workshop of seminar
Organiseert u een seminar, vergadering of training en heeft u een ruimte nodig?

Dan bieden wij u een makkelijk bereikbare locatie met veel daglicht en op een steenworp afstand van de industrieterreinen Dordtse Kil I, II en III, Business Resort Amstelwijck, de Zeehaven en de Merwedehavens.

Bent u op zoek naar een speciale locatie om te vergaderen in de directe omgeving van Dordrecht, Rotterdam of Breda? Wilt u een conferentie houden met een snelle aansluiting op de A16 en A15? Of zoekt u naar een seminar locatie om een workshop, brainstormsessie, bedrijfstraining of een presentatie te houden?
Dan bieden wij u een makkelijk bereikbare locatie met veel daglicht, en op een steenworp afstand van de industrieterreinen Dordtse Kil I, II en III, Business Resort Amstelwijck, de Zeehaven en de Merwedehavens.

Zaalverhuur & Eetcafé De Plint heeft de beschikking over vijf comfortabele vergaderruimtes, met een capaciteit van 2 tot 250 personen voor uw opleidingen. Diverse opstellingen zijn mogelijk en ook zijn combinaties van vergaderruimtes  en examenruimte ’s  mogelijk voor speciale zakelijke evenementen. Natuurlijk kan alles worden ondersteund met een uitstekende catering.

En als u klaar bent met uw bijeenkomst, dan kunnen u en uw cursisten nog even na borrelen in ons gezellige eetcafé. Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan, natuurlijk volledig aan te passen aan uw wensen van het doel van uw vergadering of cursus.

We doen reeds zaken met Eerste Hulp Groep,  woningbouwcorporatie Woonbron , IVARBO verzorgt verschillende veiligheidsopleidingen en bedrijfscertificeringcertificeringen op onze locatie. Voor diverse gemeentelijk en landelijke instanties als CZ zorgverzekering  en  Serviceorganisatie Jeugd ZHZ ,  Triviumlindenhof

 

Meer weten?  Bel voor informatie met Michel: 078-6526522.

·         Handig om te weten:

·         Gratis parkeren op eigen terrein

·         Gelegen op 6 minuten van afrit …. A16

·         Direct openbaar vervoer naar station Dordrecht voor de deur

·         Gratis wifi (examens online)

·         Beamer, Flipovers en Schermen beschikbaar   

De Plint Dordrecht  beschikbaar voor uw mogelijke cursuslocatie van 08.00 uur tot 23.00 uur.  

Van maandag tot en met zondag geopend.

 

Van maandag tot en met zondag geopend.

Graag verwelkomen wij u en uw cursisten