Dagverse producten en ingrediënten, een wisselend assortiment, vakkundig en vriendelijk personeel zijn vaste onderdelen van onze catering-activiteiten. Uw ideeën of speciale wensen kunnen hierin een belangrijke plaats innemen. Door onze vakkundigheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, gastvrijheid en creativiteit onderscheiden wij ons van de gewone cateraar.

De plint Dordrecht levert zowel catering aan bedrijven als ook de particulier. Indien gewenst kunt u gebruik maken van catering inclusief bedienend personeel. Of stelt u zich een tuin barbecue voor, met een kok op uw eigen locatie. Ook indien gewenst leveren wij al het bijbehorende servies en bestek.

CATERING IS AL MOGELIJK V.A. 10 PERSONEN

De plint Dordrecht verzorgt uw catering vanaf 10 personen, tenzij anders aangegeven. Wij hopen dat onze samengestelde broodjes, schotels, koude en warme buffetten of oer-Hollandse stamppotbuffetten naar uw wens zijn. mocht u andere wensen hebben dan maken wij graag met u een afspraak om onder het genot van een kopje koffie uw wensen te bespreken.

Voor de actuele prijzen kunt u contact opnemen via het contactformulier of maak een afspraak via 078-6526522.

Meer weten?  Of bel voor informatie met Michel: 078-6526522.

 

buffet catering Dordrecht de plint